CIEKAWOSTKI
- siostra jest najbliższą mi osobą na świecie i nie dopuszczam do siebie scenariusza, w którym nie starzejemy się wspólnie;
od zawsze gardziłem swoimi cygańskimi korzeniami, nie przyznaję się do nich i uważam ich wszystkich za bandę brudnych kleptomanów, a tylko wszechświat wie jak bardzo wypełniony jestem pogardą dla brudu i kleptomanii;
- mam napady bulimiczne- pamiątka z lat nastoletnich i niekonwencjalnego leczenia się z otyłości- serdecznie nie polecam;
- mówię z nowojorskim akcentem i Merlin mi świadkiem, że nie zmienię tego choćby świat nalegał. Jestem dumny ze swoich amerykańskich korzeni, a swoją obecność na Wyspach usprawiedliwam chęcią poznania nowych kandydatek na małżonkę (tak naprawdę chcę zostać starym kawalerem.
DODATKOWE INFORMACJE
- charakterystyczne cechy wyglądu: ciemne, niemalże czarne oczy, kręcone włosy, piegi, dziury po kolczykach (pamiątka po dzieciństwie w taborze);
- alergie:czy ta na ludzką głupotę się liczy? Innych nie stwierdzono.
- bogin: zaczarowane lustro.
- patronus: pręgowiec amerykański.
- amortencja: domestos
- posiadane zwierzę poza sową: brak.
- ulubiony i najmniej lubiany przedmiot: najbardziej lubię eliksiry, najmniej astronomię.
- jak spędzasz wolny czas: uczę się.
- jak rozładowujesz negatywne emocje: gram na fortepianie, biegam, piję dobry alkohol.
- co wyprowadza cię z równowagi: bałagan, ludzka głupota, Cyganie.
- marzenie/a, które chcesz spełnić: odnaleźć zwierciadło, które uwięziło moją siostrę, zanim będzie za późno.
- gdzie siebie widzisz za 5 lat: będę uzdrowicielem, nie wiem jeszcze gdzie, ale na pewno będę w tym cholernie dobry
- czego się boisz (poza boginem): że świat dowie się, że jestem cygańskim bulimikiem, który nie znosi ludzi.
- stosunek do rodziny: kocham rodzeństwo najbardziej na świecie, ojciec stracił wiele w moich oczach przez bratanie się z Cyganami, matki nigdy nie lubiłem, ale świeć Merlinie nad jej duszą.
- stosunek do mugoli: obojętny.
- stosunek do czarodziejów z genetykami - wilkołak, wila, itp.: obojętny.
- stosunek do czarnej magii: nie toleruję tego typu rozwiązań.
- stosunek do mniejszości magicznych, np. gobliny, skrzaty, charłaki: obojętny.
- czy lubisz się uczyć: najbardziej na świecie.
- przestrzeganie zasad: zależy od tego czy te zasady są mi na rękę, czy nie. Jestem mistrzem racjonalizowania swoich racji, więc jestem w stanie naginać zasady do swoich przekonań.
- muzykalność: gram na fortepianie.
- umiejętności plastyczne: nie stwierdzono.
- umiejętności językowe: francuski, niderlandzki.
- gotowanie: umię i potrafię gotować. Gotowanie to alchemia na mniej skomplikowanych składnikach, więc ekscytuje mnie za każdym razem tak samo.
- sprzątanie: porządek jest najważniejszy.
- kim jesteś na imprezach: lokalna wila.