Choi Minkyu
~
Możemy się lubić, choć nie raz zapytam, co zrobili Ci czarodzieje o nieczystej krwi :ddAthena Lestrange pisze: ↑14 sie 2023, 17:41 Czysta kreeeew, lubisz mnie na pewno, mimo że jestem wredną boruczycą, pliz!
No z Kennem to ziomki zdecydowanie muszą być, nie widzę innej opcji :d Kenneth mógł rozpalić w Minkyu miłość do latania, by go trochę odciągnąć od sytuacji rodzinnej?Kenneth Lambourne pisze: ↑14 sie 2023, 22:39 A ja z kolei jestem cudownym ziomkiem wszystkim, więc gdy nie gadasz z Atheną, bo jej nie rozumiem, jak kiedyś bałem się tez Elektry, to elo mordo
piękna sprawa. biorę jedno i drugieMinkyu Choi pisze: ↑16 sie 2023, 10:13Możemy się lubić, choć nie raz zapytam, co zrobili Ci czarodzieje o nieczystej krwi :ddAthena Lestrange pisze: ↑14 sie 2023, 17:41 Czysta kreeeew, lubisz mnie na pewno, mimo że jestem wredną boruczycą, pliz!
No z Kennem to ziomki zdecydowanie muszą być, nie widzę innej opcji :d Kenneth mógł rozpalić w Minkyu miłość do latania, by go trochę odciągnąć od sytuacji rodzinnej?Kenneth Lambourne pisze: ↑14 sie 2023, 22:39 A ja z kolei jestem cudownym ziomkiem wszystkim, więc gdy nie gadasz z Atheną, bo jej nie rozumiem, jak kiedyś bałem się tez Elektry, to elo mordo