Sonia - budowa

ODPOWIEDZ
Data:
27 sty 2006
Genetyka:
Czarodziej
Krew:
Ród szlachecki
Zdrowie:
100
Zawód:
Czarodziej
Pozycja w quidditchu:
-
Różdzka:
Zamożność:
Stan cywilny:
Sonia

Sonia
NAZWISKO
INFORMACJE PODSTAWOWE

DATA URODZENIA: 27 styczeń 2005

MIEJSCE ZAMIESZKANIA: Londyn

GENETYKA: TU WPISZ: CZARODZIEJ/WILKOŁAK/PÓŁ-WILA/ĆWIERĆ-WILA/ANIMAG/METAMORFOMAG/JASNOWIDZ/WĘŻOUSTY

RÓŻDŻKA: TU WPISZ

ORIENTACJA: Hetero

STAN CYWILNY: Panna

ZAJECIE: Student

DOM W SZKOLE: TU WPISZ

WZROST: TU WPISZ

KOLOR WŁOSÓW: Czarny

KOLOR OCZU: TU WPISZ

WYGLĄD: TU WPISZ ZAJMOWANY WIZERUNEK

CHARAKTERYSTYKA POSTACI
TU WPISZ CHARAKTER SWOJEJ POSTACI.
PRZESZŁOŚĆ / PRZYSZŁOŚĆ
PRZESZŁOŚĆDZIECIŃSTWO
TU KRÓTKO OPISZ DZIECIŃSTWO SWOJEJ POSTACI I/LUB CZAS SZKOŁY, JEŚLI JEST TO DOROSŁY.
TERAZPRACA
TU KRÓTKO OPISZ OBECNY CZAS DLA SWOJEJ POSTACI: CZAS SZKOŁY LUB PRACY, JEŚLI JEST TO DOROSŁY.
PRZYSZŁOŚĆPLANY
TU KRÓTKO OPISZ PLANY NA PRZYSZŁOŚC SWOJEJ POSTACI.
CIEKAWOSTKI
TU WPISZ CIEKAWOSTKI NA TEMAT SWOJEJ POSTACI, COŚ O JEJ RODZINIE - MOŻESZ OD MYŚLNIKÓW, PODZIEL JE
ŻEBY ZROBIĆ " ENTER"

DODATKOWE INFORMACJE
- charakterystyczne cechy wyglądu: czy Twoja postać ma jakiś wyjątkowy pieprzyk, bliznę itp. - ewentualnie BRAK
- alergie: czy Twoja postać ma jakieś alergie - ewentualnie BRAK
- bogin: jak objawia się bogin dla Twojej postaci
- patronus: jak objawia się patronus dla Twojej postaci, jeśli by go czarowała
- amortencja: jak pachnie amortencja dla Twojej postaci
- posiadane zwierzę poza sową: czy postać posiada inne zwierzęta, poza sową lub ptakiem pocztowym
- ulubiony i najmniej lubiany przedmiot: jakie przedmioty szkolne lubi/nie lubi Twoja postać, min. 1 na każdą kategorię
- jak spędzasz wolny czas: zainteresowania lub hobby Twojej postaci
- jak rozładowujesz negatywne emocje: czy Twoja postać ma jakiś rytuał, a może coś ją wybitnie relaksuje i pozwala się uspokoić
- co wyprowadza cię z równowagi: czy Twoja postać w jakiś sposób jest drażliwa, może na jakiś temat lub konkretne zachowanie drugiej osoby
- marzenie/a, które chcesz spełnić: min. 1
- gdzie siebie widzisz za 5 lat: interpretacja dowolna
- czego się boisz (poza boginem): czy Twoja postać ma jakieś fobie/nie lubi czegoś wybitnie
- stosunek do rodziny: interpretacja dowolna
- stosunek do mugoli: interpretacja dowolna
- stosunek do czarodziejów z genetykami - wilkołak, wila, itp.: interpretacja dowolna
- stosunek do czarnej magii: interpretacja dowolna
- stosunek do mniejszości magicznych, np. gobliny, skrzaty, charłaki: interpretacja dowolna
- czy lubisz się uczyć: interpretacja dowolna
- przestrzeganie zasad: czy Twoja postać jest raczej prawa czy nagina zasady, może je łamie
- muzykalność: taniec, gra na instrumentach, śpiew? czy Twoja postać jest jakoś muzykalnie uzdolniona
- umiejętności plastyczne: czy Twoja postać jest jakoś artystycznie uzdolniona
- umiejętności językowe: czy Twoja postać posługuje się innymi językami, niż angielski (domyślny)
- gotowanie: czy Twoja postać umie/lubi gotować?
- sprzątanie: czy Twoja postać jest czyściochem czy jednak niekoniecznie
- kim jesteś na imprezach: WYBIERZ JEDNĄ opcję: cichy skrzat pod miotłą / memortek na parkiecie w czasie godów / piję driny jak eliksiry / zamknijcie mnie w Azkabanie / hodowca ziół w dormitorium / śpię w myślodsiewni pod stołem / lokalna wila / rzygam ślimakami w kiblu / nurkuję w stawie w cieplarni / upojony amortencją (zakochany, gdzie moja miłość) / spóźniony, bo zmieniałem szaty pięć razy / nie jestem zaproszony, bo siedzę w bibliotece

GENETYKA
W tym miejscu motywujesz/tłumaczysz sposób nabycia genetyki Twojej Postaci, jeśli jest ona inna, niż czarodziej. Bez wypełnienia tej rubryki - nie dostaniesz możliwości stosowania swojej genetyki. Ani akceptacji karty.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Kartoteka magicznych urodzeń”