CIEKAWOSTKI
- Brat Callum Rockwood - ostatnia klasa w Hogwarcie
DODATKOWE INFORMACJE
- charakterystyczne cechy wyglądu: piegi
- alergie: dad jokes
- bogin: ja jako stara, schorowana osoba na łóżku
- patronus: gekon
- amortencja: wanilia, kakao, drzewo ambrowe
- posiadane zwierzę poza sową: gekon lamparci - Duszek
- ulubiony i najmniej lubiany przedmiot: lubię opiekę nad magicznymi stworzeniami i zielarstwo, nie lubię obrony przed czarną magią i zaklęć
- jak spędzasz wolny czas: wolny czas spędzam najchętniej na dworze lub obijając się na kanapie w pokoju wspólnym
- jak rozładowujesz negatywne emocje: śmiechem, żartami, imprezami, zabawami
- co wyprowadza cię z równowagi: przede wszystkim mój starszy brat, a za nim wszyscy inni
- marzenie/a, które chcesz spełnić: chciałabym mieć w przyszłości własną hodowlę jaszczurek i akromantul
- gdzie siebie widzisz za 5 lat: właścicielka super magicznej menażerii
- czego się boisz (poza boginem): co znowu wymyśli brat...
- stosunek do rodziny: irytuje mnie, bardzo denerwuje, ale kocham
- stosunek do mugoli: kogo oni obchodzą?
- stosunek do czarodziejów z genetykami - wilkołak, wila, itp.: fascynują mnie wilkołaki, animagowie i wampiry. Wile to jakieś dziwne są
- stosunek do czarnej magii: ze względu na przeszłość naszej rodziny - wystrzegam się, ale znam ją bardzo dobrze
- stosunek do mniejszości magicznych, np. gobliny, skrzaty, charłaki: nie wyobrażam sobie życia bez naszej skrzatki - Kapcioszka. Wspaniała sługa. Goblinów nienawidzę, charłaki to mugole, cnie?
- czy lubisz się uczyć: zależy
- przestrzeganie zasad: to naprawdę nie moja wina, że te drzwi od klozetu eksplodowały! Trzeba było ich nie blokować, to bym nie musiała ich niszczyć...
- muzykalność: śpiewam, ale czy to dobrze?
- umiejętności plastyczne: nieźle szkicuję. Lubię malować i robić różnego rodzaju projekty diy
- umiejętności językowe: potrafię naśladować różne, angielskie akcenty. To też się liczy?
- gotowanie: a weź Ty, bleh. Ewentualnie coś upiekę.
- sprzątanie: oj niekoniecznie...
- kim jesteś na imprezach: hodowca ziół w dormitorium